Хулио Иглесиас пристига тази вечер 12.06 | 17:46

За утрешния му концерт билетите ще се проверяват тройно

От Олга Андреева

За първи път тройна проверка на билетите ще бъде въведена за концерта на латинозвездата Хулио Иглесиас утре, 13 юни, от 20 часа в зала "Арена Армеец".

Испанският певец ще кацне след по-малко от два часа на летище София, а в 19:30 часа ще бъде посрещнат от феновете си на ВИП терминала на аерогарата, където ще ги приветства, съобщиха организаторите.

За първи път за концерта на Хулио Иглесиас утре ще бъде въведена нова напълно автоматизирана система за проверка на билети, съобщават от АРТ БГ.

Публиката ще премине през тройна проверка като първо ще бъде проверявана за автентичност на билетите и наличност на твърди предмети на главно КПП откъм вход B1.

След това зрителите ще чекират самостоятелно своите билети на входовете, указани на самите билети като преминават през електронните устройства. След влизане в залата публиката ще премине последна проверка и ще бъде насочвана към съответните сектори от разпоредителите.

Разпоредителната система няма да позволява движение между отделните нива и сектори в "Арена Армеец".

Три допълнителни тролейбуса и два автобуса ще бъдат предоставени утре от Столичен автотранспорт за улесняване придвижването на публиката от "Арена Армеец" след концерта.

Още два паркинга освен този на "Арена Армеец" ще бъдат на разположение на феновете, които ще дойдат с колите си за концерта - между плувен басейн ЦСКА и бензиностанция Лукойл с капацитет 300 паркоместа и непосредствено пред басейн ЦСКА със 100 паркоместа.

В района на "Арена Армеец" ще има изградени и две допълнителни каси, които ще обслужват зрителите, които желаят да си закупят билет за концерта на Хулио Иглесиас в сами ден на събитието. Билетите за концерта са на цени от 40 до 100 лв и ВИП места от 120 и 180 лв.

Най-четени