Хълк Хоган ядоса Скалата с расистки обиди 31.07 | 11:30

Дуейн Джонсън е шокиран от поведението на колегата си

От Йоанна Димитрова

Дуейн Джонсън - Скалата силно се разочаровал, когато чул запис на Хълк Хоган, в който колегата му си признал, че е расист и използвал обиди относно чернокожите.

Във видеозаписа Хоган коментира, че не обича чернокожите и ги нарича "ш*бани н*гри". Говори нецензурно за сексуални взаимоотношения. Също така коментира, че чернокожите са огромни 2-метрови хора, които трябва да си платят, за да са интимни с някоя жена.

Джонсън, който също е бивш кечист, заяви пред телевизионните критици, че е учуден и изненадан от поведението на колегата и приятелят му, чието истинско име е Тери Болеа, но въпреки всичко това няма да промени взаимоотношенията им.

1545585

"Познавам Тери от много години, а баща ми му помогна да се обуча и да навлезна в кеч средите. Не знаех, че добрият ми приятел е расист ", каза Джонсън пред HBO. "Всеки от нас някога е говорил глупости, особено в кеча. Той знае, че ще трябва да плати цената, която струват думите му", добави той.

61-годишният Хоган се е извинил за "обидния език", който е използвал, но е подведен под отговорност и ще бъде санкциониран.

Водещи

Най-четени