Хю Джакмън съжалява, че е отказал ролята на Джеймс Бонд 07.12 | 15:45

Австралийският актьор се шегува приятелски с Даниел Крейг

От Ивайло Коралски

Австралийският актьор Хю Джакмън, чиито последен филм "Клетниците" направи световната си премиера вчера (6 декември), изрази съжаление, че е отказал ролята на Джеймс Бонд, за сметка на Даниел Крейг.

Към австралиеца беше отправено предложение от Sony Pictures да поеме ролята на британския таен агент в адски успешната лента от 2006 година "Казино Роял".

В същото време обаче, актьорът снимаше и поредната серия на X-Men.

"По времето на предложение ми се стори, че не трябва да приема, но когато видях Даниел (Крейг) във филма, осъзнах, че е трябвало да бъде далеч по-заинтересован от ролята, защото филмът беше страхотен", призна Хю пред британския таблоид The Sun.

"Ние сме страхотни приятели с Даниел. Когато той беше в Австралия се засякохме и поговорихме. В крайна сметка е видно, че никой не може да изиграе Бонд по-добре от него.", продължава талантливият актьор.

Хю, който изпълнява ролята на Жан Вължан в поредната адаптация на класическия роман на френския писател Виктор Юго, все пак не е загубил надежда, че един хубав слънчев ден може да се изяви като Джеймс Бонд и шеговито подхвърля:

"Просто ще почакам. Хубавото в случая е, че Дениъл е на колко, 62 (години), нали? Изглежда, че не му остава много. Така, че ще започна да му повтарям "Готов съм да поема бремето ти, когато искаш да го оставиш."

Премиерата на "Клетниците", тук.

Ревю на Скайфол, тук.

Водещи

Най-четени