Хю Лори харесва хумора на д-р Хаус 03.01 | 17:05

Актьорът обаче никога не е вярвал, че сериалът ще се сдобие с такъв успех

От Олга Андреева

Успехът на американския медицински сериал "Д-р Хаус” се оказа неочакван за изпълнителя на главната роля - Хю Лори, съобщи Contactmusic. Британският актьор признава, че никога не е очаквал сериалът да се задържи на екран толкова години.

Когато през 2003 г. започва снимките в Лос Анджелис, заради което оставя във Великобритания съпругата си и трите им деца, Лори смята, че всичко ще продължи няколко седмици.

Филмът обаче се превръща в неочакван успех и днес актьорът признава, че му е писнало всяка сутрин да става в 4 часа. "Трябва да бъдеш при работата си и да жертваш времето, предназначено за приятелите и семейството", недоволства актьорът.

Той обаче споделя, че винаги е харесвал героя си д-р Грегъри Хаус, въпреки чепатия му характер. "Знам, че не винаги е добър човек, но го намирам за адски забавен. Хаплив е, с черен хумор, точно като мен.”, пояснява Лори.

"Капацитетът за емоционална близост на Хаус е доста малък, но пък се старае. Той е на 51 години и иска да стане баща на осиновената дъщеричка на приятелката му Лиса. Това е нещо голямо за човек с неговия характер."

Водещи

Най-четени