Цеца Величкович ще пее на ушенце на Бойко Борисов 24.06 | 12:27

Българска делегация с бивши и настоящи министри ще присъства на концерта

От Елица Елефтерова

На концерта на най-голямата музикална изпълнителка на Балканите – Светлана (Цеца) Величкович – ще присъстват и български политици. Би трябвало, както посочва източник на информацията от българското посолство, начело на делегацията да бъде самият бивш премиер на България – Бойко Борисов, който обожава музиката на Цеца. Броят на билетите, които посолството купува през последните дни, е нараснал главоломно, съобщава сръбският вестник "Курир”.

Заедно с бившия кмет на София желание да присъстват на концерта на Цеца, който ще се проведе на Видовден, са изявили както бивши министри, така и нови министри от кабината на премиера Пламен Орешарски.

Ако наистина дойдат в Белград, каквото е тяхното желание, те ще гледат концерта от ВИП ложата, заедно със свои изтъкнати сръбски колеги. Все още не се знае точно кой от сръбските политици ще дойде на Ушче, но имайки предвид отличните отношения на Цеца както с премиера Ивица Дачич, така и с президента Томислав Николич, има голяма вероятност и самите представители на политическата върхушка на Събрия да бъдат нейни гости.  

Водещи