Цеца отново ще разтърси „Арена Армеец“ 17.03 | 15:33

Сръбската певица подготвя грандиозен концерт през ноември

От Надежда Стоянова

Наскоро стана ясно, че сръбската фолк легенда Цеца Ражнатович, по-позната като Величкович, получила покана за гостуване у нас на бала на родна абитуриентка. Изглежда това няма да е единственото й идване през следващата година. "Майката на нацията", както я наричат в родината й, се подготвя да разтърси столичната зала "Арена Армеец".

Изпълнителката на "Забраненьени град" щяла да направи най-грандиозния си концерт извън границите на Сърбия. Тя обаче поставила и някои условия. Едно от тях е сама да избере кой да подгрява публиката преди нея.

Датата е 7 ноември, а начало е от 20:00 часа. Билети вече са в продажба и варират от 20 до 55 лева.

На сцената Цеца планира да се качи заедно с 14 от най-добрите сръбски музиканти. За да бъде представянето им незабравимо, те смятат да започнат репетициите още през април.

За последно Цеца беше в страната през 2012 г. Тогава тя отново пя в столичната зала "Арена Армеец". Сред най-големите й хитове са "Кукавица" и "Забраненьени град". Наричат я Богинята и Кралицата. През 2006 г. в Македония дори получи титлата "Най-голяма звезда на Балканите на всички времена".

Водещи

Най-четени