Цеца победи! Вече официално е свободна 10.04 | 13:30

Сръбкинята беше оправдана по всички обвинения

От Надежда Стоянова

Сръбската певица Цеца Ражнатович, която подготвя грандиозно шоу за българската публика, успя да победи съдебната система в родината си. Певицата беше оправдана по всички обвинения и сега съвсем спокойно може да пристигне в нашата родина.

Кралицата на сръбската музика още от 2007 г. се бори с обвиненията на директор на един от местните футболни клубове – Александър Оларевич. Той се опита да я осъди за побой и обида, заради което изпълнителката беше под домашен арест.

Окръжният съд в Белград обаче я освободи с аргумента, че няма доказателства за извършено престъпление, отправяне на заплахи и обиди. Светлана, както е истинското ѝ име, след процеса коментира, че е невинна.

Поредният голям концерт на Цеца в България ще бъде на 7 ноември в зала "Арена Армеец". На сцената планира да се качи заедно с 14 от най-добрите сръбски музиканти. За да бъде представянето им незабравимо, те смятат да започнат репетициите още през април.

За последно Цеца беше в страната през 2012 г. Тогава тя отново пя в столичната зала "Арена Армеец". Сред най-големите й хитове са "Кукавица" и "Забраненьени град". Наричат я Богинята и Кралицата. През 2006 г. в Македония дори получи титлата "Най-голяма звезда на Балканите на всички времена".

Водещи

Най-четени