Цецо Елвиса вече и с видео към песента си за "Евровизия" 05.12 | 11:44

В „Love Goes Around” участват Даниела Златанова и музиканти от група „Акага“

От Олга Андреева

Цецо Елвиса вече е готов с клипа към песента, с която ще се бори да представи България на конкурса "Евровизия" догодина.

Парчето "Love Goes Around”, което е по музика и аранжимент на Светльо Къслев и по текст на Мариела Нейкова, вече се пребори за полуфинала на родния конкурс и с още 21 песни ще се състезава за гласа на зрителите през януари.

За да стане парчето по-разпознаваемо, към него беше заснет и клип, чийто режисьор е Васко Стефанов, съобщи "Булфото".

В "Love Goes Around” вземат участие вокалистката Даниела Златанова, с която певецът има вече три успешно реализирани видеоклипа, някои от музикантите от група "Акага", танцьорката Димитрина Русева-Дима и моделката и акриса Гери Дочнева.

След първия кръг от селекцията на журито, определящо полуфиналистите за конкурса, песента на Цецо Елвиса се нареди сред първите. Там са и група New 5 с песента "Chance For Better Life”, Ивайло Колев със "Searching For the Words” и Десислава с новия си псевдоним DESS с парчето "Love is Alive”.

Сред останалите участници, които ще се борят на полуфинала на 14 януари, са много дебютанти и популярни имена. Изборът им ще зависи както от Академията, така и от зрителите, които ще гласуват със sms-и. На финала през февруари ще останат само 12 песни.

Междувременно се проведе конкурсът за детска песен на "Евровизия", който беше спечелен от представителя на Грузия. Сред 13-те страни българският участник, 11-годишният Иван Иванов, с песента си "Супергерой" се класира на осмо място, като получи 12 точки от Македония. Нашата страна пък даде максимален брой точки на Русия.

Водещи

Най-четени