Цяло съзвездие от диджеи открива летния сезон 11.06 | 12:33

CACAO BEACH CLUB дава кик-старт на 14 юни

От iNews.bg

Със сигурност вече всички са настроени за купон, така че официално откриваме сезона на партитата. Ако искате да прекарате една незабравима нощ под звездите в компанията на куп известни диджеи, ви съветваме да стегнете багажа и да се отправите към морето.

CACAO BEACH CLUB се завръща за новия летен сезон на 14 юни със страхотна музикална програма. Само че горещите страсти няма да приключат със специалното кик-старт парти, а ще продължат през целия месец. Така че със сигурност ще се заредим с много добро настроение.

Официално началото на морските купони ще бъде поставено от най-добрата жена диджей за 2012 г. - DJANE KOKI. След 8 години музикални предизвикателства, към днешна дата тя успява да покори най-големите клубове не само в България, но и в Италия, Англия и Македония.

Заедно с нея зад пулта ще се вихри още SILVER, с който през 2012 бяха поканени за първи път да участват в едно от значителни събития за музика в света – Amsterdam Dance Event. Музикалните вибрации на кик-старт партито ще бъдат засилени и от яркото присъствие на 5PRITE.

Незабравим купон е планиран и за 30 юни – July Morning парти. Изгревът ще посрещнем под звуците на музиката на KAISKI и DJ DESO – новата изкушаваща колаборация от резидент диджеите на CACAO BEACH CLUB.

1305236

DESO e познат от клубната сцена от над 20 години. Имал е възможността да пуска в едни от най-култовите заведения в София. Осен това е работил рамо до рамо с много от големите имена на електронната сцена в световен мащаб. Тракът му Nobody е една от най-популярните български продукции през лятото на 2013-та и без съмнение ще го чуем в нощта на 30 юни.

За да допълни магията при посрещането на изгрева, зад пулта ще застане и KAISKI. Вече 10 години в своите сетове и авторски продукции диджеят и продуцент залага на различни жанрове на съвременния клубен саунд – от deep и nu disco, до неговите по-твърди вариации. Музиката му е съчетание от стил, модерно звучене и мелодичност.

Водещи

Най-четени