Чалга певиците и любовта им към кича 21.10 | 12:24

Софи Маринова, Бони и Кали са отявлени почитателки на животинските щампи и лъскавите материи

От Гергана Златкова

Популярната поговорка – вълкът кожата си мени, но нрава не,  важи с пълна сила за някои от родните ни поп фолк певици. Защото дори и да облечеш някои от тях в изискани дизайнерски дрехи, страстта им към кича винаги надделява.

Достатъчно е да проследим изявите на Софи Маринова, Кали и Бони, за да се убедим в отявлените им предпочитания към животинските щампи и лъскави материи.

И докато тазгодишната представителка на България на Евровизия не крие пристрастията си към леопардовите десени, то при водещата на "Споделено с Кали” наблюдаваме желание за промяна към по-елегантен стил при участия. Въпреки това обаче, когато трябва да снима фотосесия Кали се обръща към всичко, което светва и блести.

Страстта на Бони към шареното също няма как да убегне от окото на опитните стилисти, въпреки че последната изгонена от VIP Brother съквартирантка е заменила змийските щампи с леопардови.

За да се уверите, че кича и чалгата у нас вървят ръка за ръка, разгледайте галерията, която са направили нашите приятели от jenite.bg.

Водещи

Най-четени