Чалга фурията Емануела попиля доц. Ангел Кунчев! 23.01 | 13:39

Вижте защо

От iNews

Някой да спре Кунчев да затваря заведения! Така изригна фолкпевицата Емануела по повод предложението на главния държавен инспектор да се затегнат мерките в 8 области.

Емануела е бясна, че има идея кръчмите в София ще работят до 22,00 часа, което поставя под въпрос дали дискотеките ще останат отворени, или ще хлопнат кепенците. Ограничава се на 50 процента капацитетът.

"Във връзка с динамичното развитие на ситуацията в някои области на страната - София, София-област, Пловдив, Благоевград, Перник, Стара Загора, където заболеваемостта е най-висока, се обсъжда въвеждането на нови мерки", коментира доц. Кунчев преди два дни.

Напук на новите ограничителни мерки фолкпевицата дава за пример британския премиер Борис Джонсън, който обяви, че на Острова се премахват зеленият сертификат, маските и работата от вкъщи. "Браво на Борис Джонсън", заяви в кратък коментар Емануела.

Само че ако чете малко повече, ще знае, че при Борис Джонсън нямаше да може да пее две години извън собствената си баня, пише "Марица".

Водещи

Най-четени