Чарли Шийн се дегизира като себе си 01.11 | 15:47

За Хелоуин скандалният актьор избра да сложи маска със собствения си образ

От Олга Андреева

Някои му се дразнят, други го плюят или го игнорират, но Чарли Шийн доказа, че знае как да прави пари, дори и в наглед безизходна ситуация.

Този Хелоуин беше поредното доказателство. Бившата звезда от сериала "Двама мъже и половина" сключи печеливша сделка с компания, продаваща продукти с неговия лик, включително маски, перуки и тениски с негови любими фрази като например "Богините на Чарли".

Оказва се, че дегизировката а ла Чарли Шийн се е разпродала като топъл хляб от магаизините на Spirit Halloween, които са получили всички необходими разрешителни за дейността, посочва TMZ.

Най-вървежни се оказаха маските с лика на скандалния актьор, като магазините вече бяха с изчерпани наличности дни преди празника.

За Хелоуин, който е изключително популярен в Америка, и чиято цел е да се премениш в страшен костюм, Чарли избра да се дегизира като себе си. Маската му, която прилича досущ на него, е дело на художника Ландън Майер от Колорадо.

Междувременно стана ясно, че Шийн ще участва във филм на Копола, "A Glimpse Inside The Mind Of Charles Swan III", редом до Бил Мъри, Патриша Аркет, Джейсън Шварцман и Мери Елизабет Уинстед, съобщи сп. Variety.

Филмът разказва историята на успешен графичен дизайнер, чийто перфектен живот се превръща в хаос, след като приятелката му го зарязва.

Водещи

Най-четени