Чаровна блондинка е новата "Мис Созопол 2014" 21.07 | 16:10

Конкурсът се зарадва на небивал интерес

От Теодора Кокаланова

Жега е - време за горещи емоции, събиране на слънчеви лъчи, летни страсти. Така е известно и родното Черноморие в целия свят. Горещата морска вода и топлите багри на слънцето, с привкус на много красота, станаха повод за незабравими емоции в един от най-известните ни морски курорти.

20-годишната блондинка Теодора Димитрова спечели короната "Мис Созопол 2014". Чаровната красавица бе наградена лично от кмета на Созопол Панайот Рейзи, който излезе на сцената да връчи отличието в компанията миналогодишната победителка Александрина Цветкова.

След ожесточената прелестна надпревара журито класира на второ място Янита Димитрова. Лентата и короната й бяха връчени от Весела Нейнски, която е носителка на историческия първи приз "Мис Созопол"  преди 20 години. Третото място бе за Марина Милчева, която бе наградена от "Мисис Флорида" Антония Уилсън.

Конкурсът, провел се в Амфитеатъра в Бургас, се радваше на небивал интерес и събра над 1000 зрители. С бурни аплодисменти почитателите на българската хубост си избраха любимка. Лице на пуликата стана Мирослава Кискинова. Водещ бе Руслан Мъйнов, който се грижеше за доброто настроение на публиката, съобщи Флагман. Известният артист изпя едни от най-големите си хитове и завладя гостите на събитието с хумора си. 

Водещи

Най-четени