Черил Коул сънува сватбата си с принц Хари 03.04 | 15:16

Певицата не крие, че харесва принца

От Елена Кирилова

Черил Коул сънувала как се омъжва за принц Хари, който пък също не отрича, че е привлечен от нея.

28-годишната певица, която работи заедно с принц Чарлс по благотворителен проект, признава, че синът му, Хари, ѝ е голяма слабост, съобщава Contactmusic.

За радост на Коул британският престолонаследник казал на победителя в местното издание на "X Factor” Джо Макелдери, чийто ментор беше именно Черил, че му завижда за седмиците, прекарани с изпълнителката.

Самата Коул знае за "чувствата” на принца и пред списание Marie Claire сподели, че наскоро е сънувала как сключва брак с Хари и става истинска принцеса.

Двамата ще имат шанса да се виждат по-често, тъй като Черил работи с принц Чарлс по кампания, помагаща на тийнейджъри в Нюкасъл. Фондацията на певицата и The Prince’s Trust са обединили усилия, за да работят с младежи в неравностойно положение.

Според Коул твърде много млади хора израстват с мисълта, че никой не се интересува от тях и вярват, че няма кой да им помогне.

Идеята на двете организации е да подкрепят младите, да им дадат грижи и да ги насърчат да използват потенциала, който се крие в тях.

Водещи

Най-четени