Черната Златка се сдоби с лъскаво BMW 31.05 | 10:05

Луксозният подарък бе направен по случай рождения й ден

От Мартина Панайотова

Плеймейтката и прохождаща актриса Златка Димитрова получи лъскаво BMW за рождения си ден. Красавицата празнува заедно с гаджето си Мирослав, с когото бяха разделени, но сега изживяват ренесанс във връзката си.

"Явно истинската любов ръжда не хваща. Ние никога не сме спирали да се чуваме. Видяхме се, поговорихме си за нещата и решихме да си дадем втори шанс. И вече всичко е наред. Рано е да се каже дали съм щастлива, но се чувствам много добре,” сподели Златка за сп. LoveStyle.

Доказателство за силните чувства е подаръкът, с който я изненада за рождения ѝ ден - сребристо BMW 5. От приятелите си плеймейтката се облажи с пръстен от розово злато, портрет, маркова чанта, красива рокля и много цветя, разкри в. Монитор.

Златка има още един повод да почерпи. Тя получи главната роля във втората част на "Корпус за бързо реагиране”. Снимките започват през август, а лентата ще се завърти по екраните на следващата година. Тя играе богата жена, чийто живот е застрашен.

"Така завърши първата част на филма. Във втората се оказва, че животът ѝ не е застрашен, а това са нейни прищевки. На героинята ми се случват много интересни неща, ще видите. Не съм учила за актриса, но ми идва отвътре. Много ми харесва и въобще не ме затруднява,” категорична е Черната Златка. Във филма тя си партнира с Башар Рахал, Диана Любенова и Васко Мавриков.