Човекът с най-големия пенис се застъпи за надарените мъже 01.04 | 16:22

Джона Факлън има полов орган, дълъг близо 34,29 см

От Гергана Златкова

Внушителното мъжко достойнство може и да е гордостта на някои мъже, но не и на Джон Хам, изпълнителят на главната роля на Дон Дрейпър в сериала "Момчетата от Медисън Авеню".

Той сподели пред сп. Rolling Stone, че се чувства неудобно от вниманието на медиите към интимните му части, за които се носи славата на особено големи.

Според човека, официално признат за притежател на най-големия пенис в света – Джона Факлън обаче, причина за притеснение не трябва да има:

"Джон Хам очевидно се притеснява от вниманието, което журналистите и феновете отделят, за да коментират пениса му. Официално искам да го подкрепя", споделя Факлън, чийто полов орган е дълъг близо 34,29 см.

Основното занимание на Джона е свързано именно с облагите, които получава заради надареността си.

"Аз мисля, че проблемът е по-скоро в тестисите му. С напредването на възрастта те се уголемяват и причиняват най-много издутини. Искрено се съмнявам, че самият му пенис е такъв проблем, не може и да се сравнява с моя", споделя Факлън пред Huffington Post.

За него е известно, че носи велосипедни шорти, именно за да акцентира повечв върху големия си атрибут.

"Преживявал съм какви ли не неудобни ситуации, свързани с големината на пениса ми. Веднъж на едно летище отказваха да ме пуснат, защото полицаите бяха абсолютно убедени, че пенисът ми всъщност е оръжие.

Така че най-доброто, което Хам може да направи, е да приеме нещата спокойно и с чувство за хумор. Просто да кимне и да игнорира въпросите, които го притесняват".

Вижте галерия със снимки на надарения Джона тук.

Водещи

Най-четени