Шварценегер и Сталоун заедно в затвора 13.08 | 12:04

Ще търсят начин да избягат от "Гробницата"

От Ивайло Коралски

Lionsgate разпространи първата официална снимка на предстоящата лента "Гробницата" (Tomb), в която ще видим отново заедно на екран великаните Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун.

Двамата, както е видно и от разпростираната снимка, ще прекарат известно време зад решетките.

Героят на Сталоун – Бреслин е дизайнер на затвори, несправедливо обвинен в извършването на тежко престъпление. По ирония на съдбата той е заключен в едно от съоръженията, проектирани лично от него.

Съответно Бреслин е изправен пред перспективата или да остане завинаги в създадената от него обител, или да се опита да надхитри себе си.

Любопитен за отбелязване факт е, че "Гробницата" е четвъртият филм на Сталоун, чийто герой се изявява зад решетките, след "Разрушителят", "Зад решетките" и "Танго и Кеш" на големия Андрей Кончаловски.

Шварценегер ще влезе в ролята на съкилийник на Бреслин, с когото заедно ще търсят начин за излизане от екстремно изолираната модерна тъмница.

Ще режисира Микаел Хафстрьом, който стои зад интересни продукции като "1408" и "Извън релси".

"Гробницата" ще се появи на голям екран в средата на 2013 година, а освен двете легенди, ще видим още култовите Вини Джоунс, Винсънт Д' Онофрио и 50 cent.

Най-четени