Шварценегер моли жена си да се върне 29.09 | 09:13

Мария обаче не изглежда склонна да прости изневярата и извънбрачния син

От Олга Андреева

Близо година и половина, след като наяве излезе тайната, че Арнолд Шварценегер има извънбрачно дете и съпругата му Мария Шрайвър реши да сложи край на брака им, екшън героят е решен да си върне жената обратно.

Макар че в момента двамата са в процедура на развод, миналата седмица Арнолд е помолил Мария да му прости и да се върне при него.

Неотдавна той призна, че аферата с домашната помощница Милдред Беана, от която има 14-годишен син, е "най-идиотското" нещо, което е направил по време на 25-годишния си брак.

"Беше отвратително. Причиних огромна болка на Мария и невъобразима болка на децата", призна актьорът.

Мария обаче е отхвърлила предложението за събиране. Изглежда зад действията на актьора не стои само покаяние и добри намерения. Шрайвър се опитва да се достигне бракоразводно споразумение, но Арнолд не проявява съдействие, отбелязва Contactmusic.com.

"Арнолд се отнася към развода като към бизнес сделка, а не като към края на връзката с майката на децата му", коментира запознат източник.

Според друг пък "Арнолд наистина е много стиснат спрямо Мария и децата, което е учудващо, като се има предвид какво им причини".

Най-четени