Шер отлага турнето си, Мадона пуска нов сингъл 05.07 | 10:39

Първият сингъл на Шер пък ще излезе в началото на септември

От Олга Андреева

Две от кралиците в световния музикален бизнес, Шер и Мадона, които изглежда нямат намерения да остаряват, обявиха датите за новите си сингли.

Мадона, която в момента е на турне за промотиране на албума си "MDNA”, обви, че третият сингъл от него, "Turn Up the Radio”, ще излезе на 5 август.

Той е в копродукция между Мадона и френския диджей Мартин Солвейг. Видеото към парчето е заснето миналия месец във Флоренция, Италия.

Първите два сингъла от "MDNA” бяха "Give Me All Your Luvin'” и "Girl Gone Wild”.

Чак на 4 септември ще можем да чуем първия сингъл на Шер от предстоящия ѝ албум. Вторият, чиято дата на излизане още не се знае, ще бъде дуетът ѝ с Лейди Гага, "The Greatest Thing”, посочва DigitalSpy.co.uk.

Междувременно изпълнителката на хита "Believe” реши да отложи турнето си, за да се подложи преди това на операция на крака, който чупи на два пъти вече – през 8-те и през 2010 г.

По-рано певицата беше заявила, че предстоящото турне ще бъде последното в кариерата ѝ. 

Мадона пък, която се опитва съвсем в свой стил да скандализира на всеки концерт (ту показвайки зърно, ту дупе), изненада почитателите си в Германия на 30 юни, като се разплака на изпълнението на "Like A Virgin".

В емоционален изблик певицата падна на колене пред публиката, а гласът ѝ поддаде, което феновете ѝ посрещнаха възторжено. 

Водещи

Най-четени