Шинейд О'Конър с два опита за самоубийство за седмица 12.01 | 13:58

Певицата се бори с депресия заради проблемния брак, сключен преди месец

От Олга Андреева

Певицата Шинейд О'Конър, която в последните месеци се бори с лични проблеми, призна, че през последната седмица е направила два опита да се самоубие.

В началото на януари изпълнителката на "Nothing Compares 2 U” отправи призив от Twitter спешно да ѝ бъдат дадени координатите на психиатър в Дъблин или Уиклоу, тъй като се чувства много зле.

В крайна сметка Шинейд прибягва да хапчета, за да сложи край на живота си. На два пъти, на 5 и на 10 януари, 45-годишната О'Конър взима свръхдоза хапчета, за щастие без да успее да си навреди фатално, съобщи Digital Spy. Вчера вечерта е изписана от болницата и се възстановява.

Пред в. Sun самата певица признава, че е опитала да се самоубие с хапчета заради депресия. "Бог обаче явно ме иска на земята, сама не знам защо", признава емоционално лабилната в момента Шинейд.

Тя споделя, че депресията ѝ има връзка с проблемите около брака ѝ с Бари Бридж. Тя се омъжи за него изненадващо на рождения си ден на 8 декември м.г., а 16 дни по-късно съобщи, че са се разделили. След празниците обаче певицата отново информира чрез социалните мрежи, че двамата с Бари са се събрали и се чувства щастлива.

Изпълнителката е споделяла мислите си за самоубийство и по-рано. През септември тя стресна близки и почитатели, заявявайки, че ужасно много иска да отиде в рая, но след това уточни, че смята посягането на собствения си живот за грях.

Водещи

Най-четени