Шокиращо! Вижте каква снимка направи Мадона на сина си! 07.01 | 15:30

Певицата провокира негативни коментари по свой адрес

От Марина Янева

Мадона качи снимка на сина си Роко Ричи, която предизвика масово недоволство. На кадъра младежа позира със свои приятели, но акцентът на снимката са бутилките с алкохол. Описанието под изображението в Instagram гласи: "Партито тъкмо започна! Давай, 2014!".

Коментарите по повод скандалния пост на Мадона не закъсняха. Потребителите се надпреварваха да изразят възмущението си от поведението на певицата - тя сякаш поощрява сина си да консумира алкохол. Все пак на лица под 21 години в САЩ и под 16 в Швейцария е забранено да употребяват спиртни напитки. Може да видите скандалната снимка на Роко Ричи в Jenite.bg.

По-късно певицата публикува друга снимка на Роко (вляво), но този път без алкохол на нея. Описанието й гласи: 

"Никой не е пил, просто се забавлявахме. Успокойте се и имайте малко чувство за хумор! Не започвайте годината с предразсъдъци!”

Роко Ричи е син на Мадона и Гай Ричи, които бяха женени от 2001 до 2008 г. Освен него двойката има още едно дете - осиновения Дейвид от Малави. От предишна връзка певицата има дъщеря на име Лурдес, а през 2009 г. осиновява малката Мърси Джеймс отново от Малави. 

Водещи

Най-четени