Шоуменът Къци Вапцаров вае тяло със специална диета 31.05 | 09:11

Със същия режим Руслан Мъйнов свалил 25 кг

От iNews.bg

Шоуменът Къци Вапцаров известно време беше изчезнал от полезрението на зрителите, но от есента насам определено прави впечатляващо завръщане. След колоритното си участие в риалитито VIP Brother по Нова ТВ, после имахме възможността да го видим в образите на най-различни знаменитости заради предаването "Като две капки вода".

Един от най-атрактивните образи, които господин "Риск печели, риск губи" ни показа, безспорно беше този на примата на българската музика Лили Иванова. Както се видя, той е в идеална форма, макар вече да не е в първа младост. Оказа се, че това не е само въпрос до натура, а е свързано и със специален хранителен режим.

Някъде от около година Вапцаров сериозно намалил месото. Рядко си позволява също и торта. Риба обаче си хапва поне по 1-2 пъти на седмица. И подобно на Руслан Мъйнов обръща храната не в калории, а в блокове протеини и въглехидрати.

Признава, че е спазвал най-различни диети през живота си и от всяка е научил по нещо важно. Сега обаче се е спрял на така наречената диета "Зоната", с която Мъйнов шашна всички, сваляйки цели 25 кг.

"Това е начин на хранене, в който се приемат равни количества протеини, въглехидрати и мазнини, което е идеалният вариант да се поддържа хормонален баланс в организма. Практически можеш да смесиш пържола и торта на едно ядене, стига да знаеш как", разказва Къци Вапцаров пред вестник "Клуб 100".

Водещи