Ще бяга ли Иво Аръков от България? 11.03 | 20:48

Актьорът мечтае за бляскава кариера

От Надежда Стоянова

Покрай пътуване на Иво Аръков и неговата любима Мика Стоичкова до Щатите около Нова година веднага тръгнаха слухове, че двамата мислят да бягат от България. Оказа се, че посещението им в страната на неограничените възможности беше свързано с професионалните ангажименти на красавицата. Междувременно обаче и той подготвя нещо специално, за което обаче засега отказва да говори.

"Винаги съм казвал, че България е моята родина и тези слухове, че ще бягам, ме изморяват. Като че ли хората наистина си нямат какво да правят, за да се чудят какво още да доизмислят, за да внесат някаква интрига. Не, България е моята родина.

Аз тук обичам да живея, т.е. винаги ще съм тук. Дали ще имам ангажименти извън България, положително да. Надявам се да имам все повече такива, с които да защитавам името на страната си и да показвам, че България има друго лице", разказа едно от главните действащи лица в криминалната поредица "Фамилията".

За да преследва мечтите си за кариера и извън родните граници, се наложило да сложи край на участията си в театъра. На този етап предпочита да отдели повече време в това да се опита да реализира големите си желания.

"В Щатите бях с моята възлюбена Мика. Отношенията ни вървят много добре, вървим ръка за ръка, тръгнали сме на някъде, не си задаваме цел, не си задаваме така да се каже конкретна посока и да стигнем до финал. Не е ясно какво ще се случи, защото животът е динамичен", разясни Иво ситуацията в интимен план в сутрешния блок на bTV.

Водещи