Ще има ретроспективен „Сексът и градът“ 12.09 | 13:53

За Кари в гимназиалните ѝ години ще разказва нов сериал по CW

От Олга Андреева

След спекулациите около трети филм за голям екран от поредицата "Сексът и градът", продължение на сериала и нов ретроспективен сериал, вече има известна яснота за почитателите на историите на Кари.

Hollywood Reporter потвърди новината, че се планира създаването на сериал "Сексът и градът", който ще разказва историята на Кари преди познатия ѝ образ от хитовия сериал, излъчван по HBO.

Шоуто ще бъде продуцирано от Джош Шварц и Стефани Савидж ("Клюкарката”), като Ейми Харис, която ще адаптира за малък екран книгата на Кандис Бушнел "Дневниците на Кари".

Книгата разказва за първата година на Кари в гимназията в началото на 80-те години, за връзката ѝ със Себастиян Кид и съперничество с популярната Дона Ла Дона.

Всъщност първата книга от оригиналната история на Бушнел беше публикувана миналата година и, както и "Сексът и градът", е разказана от гледната точка на Кари.

Втората книга от поредицата "Лятото и градът: Дневникът на Кари" беше публикувана през април и разказва за първото пътуване на Кари до Ню Йорк. И двете книги станаха бестселъри, като Бушнел дори е подписала за нови две. По всяка вероятност тя ще бъде и изпълнителен продуцент на новия сериал, който ще се излъчва по CW.

Майкъл Патрик Кинг, продуцент на хитовия сериал по HBO, преди няколко месеца заяви, че няма интерес да работи по проект за "Сексът и градът" в ретроспективен план.

 

Водещи

Най-четени