Ще остави ли Къци гаврите на VIP Brother ненаказани 20.11 | 11:20

Водещият понесе подигравки не само от съквартирантите, но и от сценаристите

От Мартина Панайотова

Къци Вапцаров определено бе човекът, за когото престоят във VIP Brother бе едно от най-тежките изпитания. Шоуменът стана един от най-мразените съквартиранти, като той стоически понесе гаврите и подигравките не само на останалите в Къщата, а и на самия VIP Brother.

На финалния епизод на шоуто всички станаха свидетели на изпълнението на песента "Къцамун", по време на която две девойки се кълчиха подигравателно, сложили си маски с лицето на водещия. През това време на Фънки му бе дадена възможността да "избоде" очите на водещия, като драскаше неговите снимки с маркер.

Семейството на водещия, което стана свидетел на цялото фиаско, определено не остана доволно от посегателствата върху шоумена. Зашумя се дори, че той щял да съди продуцентите заради стреса, който са причинили на децата му.

Съдейки по официалната му фен страница във Facebook обаче, господин "Невада" не е толкова ядосан на "Къцамун"-ските изпълнения.

Самият той шерна смешен колаж на четириръко чудовище, носещо неговата маска, като показа, че приема ситуацията с чувство за хумор.

Водещи

Най-четени