Ще спечели ли Станка Златева 100-те хиляди в "Стани богат"? 18.02 | 19:42

Големи спортисти ще играят тази вечер за бъдещите шампиони на България

От Мартина Панайотова

Тазвечершният благотворителен епизод на "Стани богат" ще премине под знака на спортните тандеми.

Срещу Ники Кънчев се изправят грациозната Нешка Робева и борбената Станка Златева, най-успелият български гимнастик Йордан Йовчев и тежкият волейболист Любо Ганев, предават агенция "Булфото".

По пътя към богатството първи ще поемат дамите. Те ще отговарят на въпроси за една от най-популярните игри на покер - Тексас Холдем, за японските рокли Камико, машините с монети от времето на Александрия през I век и дори за детското предаване "Лека нощ, деца”.

По традиция, наред с въпросите от играта, участниците ще коментират и други теми. Треньорката Нешка Робева и многократната шампионка по борба Станка Златева ще обсъдят отношенията треньор – състезател, отговорностите в спорта и как се създават шампиони.

Специален гост в студиото ще бъде и едно от златните момичета на Нешка Робева - Камелия Дунавска.

Втори на стола на богатството ще седнат един до друг 210-сантиметровият Любо Ганев и 160-сантиметровият Йордан Йовчев. Освен за половин метровата разлика в ръста, двамата ще говорят също за темперамента на шампиона, за незабравимите победи и достойните загуби.

Непосредствено преди бенефиса на Йордан Йовчев (на 23 февруари в "Арена Армеец"), водещият няма да пропусне да го попита за решението да се откаже от спортната си кариера, както и за предстоящите му проекти.

А дали ще успеят да отговорят кой е вулканът, способен при изригването си да унищожи човешката цивилизация, зрителите ще имат шанса да видят тази вечер в "Стани богат” от 20.00 ч.

Големите спортисти ще играят в името на малките спортни надежди на България като част от каузата "Стани шампион”.

Най-четени