Ще съдят Люси Иларионов 20.08 | 14:20

Певецът не плащал задължения

От iNews.bg

Певецът и режисьор Люси Иларионов отива на съд, защото вбеси няколко природозащитници . Половинката на Ани Хоанг не плащал за животните в клиповете си. Иларионов използвал бозайници и влечуги, без да има необходимия за това лиценз, пише "Всеки ден". Изданието цитира ветеринар от столичния зоопарк, който заявява че вече има заведени няколко иска на природолюбители срещу режисьора, свързани с неправомерното използване на животни в клиповете му.

"То не бяха коне, змии, камили... всичко по-екзотично, което може да се види в клетките и терариумите на столичния зоопарк. Дори доброволно поехме грижите и транспорта за обитателите на нашата зоологическа градина.

По закон, ако някое от редките ни животни, които в повечето случаи са защитени видове, се изведе от клетката си, с него задължително трябва да има специалист, който да наблюдава ежеминутно поведението му. И накрая да не ни даде дори част от обещаната сума - ще го гоним до дупка.", заявява ветеринарът.

Люси често използва животинки, за да направи клиповете на половинката си по-интересни. Той дори стигна по-далеч, припомняме ви, че изпълнението на Ани Хоанг по време на рождения ден на телевизия "Планета" Иларионов изкара на сцената в зала 1 на НДК две камили, коне и няколко екзотични питона. В предишните й клипове пък "главен герой" беше маймуна от вида макак. За най-новото й видео Люси вече е ангажирал лъвове и тигри.

 

Водещи

Най-четени