Щракнаха бременната Радина (СНИМКА) 26.06 | 14:30

Актрисата вече не се крие

От iNews.bg

Напоследък в медиите се тиражира новината, че актрисата Радина Кърджилова очаква дете от половинката си Деян Донков. Папараците на Николета Лозанова успяха да изкоренят и малките останали съмнения по въпроса, като щракнаха хубавицата с наедряло коремче.

Очевидно и самата актриса не желае повече да се крие, защото се разходи по софийските улици, придружавана от лабрадора си Аксел, в еластична прилепнала рокля.Запознати разказват, че Радина вече спокойно говори за бременността си, но това се случвало единствено пред роднини и приятели, разкрива вестник "Всеки ден".

1320726Кърджилова дори споделяла, че е сигурно, че ще има момче. Видеозонът все още не показвал пола на бебето, но съдейки по старите поверия, тя била убедена, че ще е мъжка майка - актрисата не спирала да яде месо, а и в рода й на всички жени първородните рожби били мъжки - все знаци, които й загатвали, че и тя ще се радва на момченце.

Всъщност за Радина полът на предстоящото й дете няма никакво значение. Тя единствено се молела бебето й да расте живо и здраво.

1320727

Водещи