Ъпсурт и Миленита - предколедна комбинация 13.12 | 10:10

Любимците на публика ще се качат заедно на сцената на Mixtape 5

От iNews.bg

В навечерието на коледните празници в клуб Mixtape5 ще се случи една особена Коледна приказка с главното участие на Дядо Коледа, Снежанка, джуджетата и компания. В главните роли – ЪпсурТ, Миленита, Мария Драгнева, балет "НОВА" и DJ CASS. На 23 декември клуб MIXTAPE 5 дебютно посреща заедно джази-фънки вълшебницата и рап любимците на България за тази уникална колаборация, която ще бъде музикално завършена от двете живи банди на артистите.

ЪпсурТ Live Band е един от концертите, превърнали се в традиция за клуба. На 23 декември те няма да изпеят нищо за Santa Claus, нито пък за традиционния коледен призив за световен мир, а ти готов ли сте за техния хип-хоп еликсир? Тогава традиционно до ЪпсурТ се нареждат Филип Александров (кийборд), Васил Русев (бас), Михаил Йосифов (китара) и Марин Сладкаров (барабани), за да забъркат един истински жив рап експлозии.

1820999

Този път и носещата дъх на лято Мииленита ще се появи да възпее черните котараци, Мария и още няколко "типично коледни" сюжета в компанията на нейната лайв банда в състав: Алекс Атанасов - бас, Иван Стилянов - китара, Стефан Цеков - барабани, Георги Стойков - тромпет, Владислав Мичев - тромбон, Волен Милчев – вокали.

За да завършат този чудат музикален старт на коледните празници на сцената, заедно с ЪпсурТ ще се появят и приказните Мария Драгнева и Балет "Нова".

1820997

DJ CASS както винаги ще завърши вечерта с нейния размразяващ хип-хоп сет, който ще продължи до малките часове на 24 декември.

Билетите са вече в продажба и тъй като нерядко десетки фенове остават разочаровани пред вратата на клуб Mixtape 5 в деня на събитието, съветваме за ранното им закупуване!

Събитието можете да следите ТУК

Билети предварителна продажба: 15 лв. в мрежата на Eventim.bg, вкл. print@home.

Препоръчваме да си купите пропуск предварително заради ограничения брой. Цена на билетите на вход: 20 лв. (При останала наличност)

Най-четени