Лейди Гага напълня внезапно. Бременна ли е? 21.09 | 11:17

Певицата твърди, че е виновен баща ѝ италианските вкусотии, които приготвя

От Олга Андреева

Повече от 11 килограма е качила Лейди Гага за последните месеци, с което провокира спекулации, че е твърде вероятно да чака бебе от приятеля си Тейлър Кини.

Певицата обаче сама коментира промяната във фигурата си, като подмина предположенията, че причината е бременност. Гага твърди, че виновник за напълняването ѝ е баща й и неустоимо вкусната италианска храна, която приготвя.

Джо Германота е собственик на ресторант в Ню Йорк. "Обожавам паста и пица – аз съм италианска нюйоркчанка. Ето защо гледам да стоя далеч от Ню Йорк. Всеки път, когато отида в ресторанта на баща ми, качвам по два килограма", заяви певицата, цитирана от ibtimes.co.uk.

И откровено заявява, че не се чувства никак притеснена от качените килограми. "Дори за секунда не се чувствам зле от това. Напоследък все ми се налагаше да бъда на толкова стриктни диети. Трудно е, защото шоуто ми е доста динамично, така се налага да наддавам на мускули, а това никак не ми харесва. Затова просто се опитвам да намеря нов баланс."

Освен с понаедрялото си тяло, Гага изненада публиката на концерта си в Амстердам и с това, че запали цигара марихуана на сцената.

Тя дори обясни, че предпочита наркотика и затова е намалила алкохола. Част от феновете ѝ обаче сякаш не останаха очаровани от необичайното ѝ сценично поведение.

Водещи

Най-четени