Любимите занимания на Риана 23.09 | 09:31

Възмъжаването на Риана обаче може да се окаже обвързано не само с късата й коса

От Кремена Бедерева

Съвсем наскоро Риана заприлича на момченце. И то не само заради поведението си на грубиянин. Офъка буйните си къдрици и остана с по-малко коса от повечето мъже. Ала явно певицата изобщо не смята това за грешка, даже напротив - използва всеки удобен момент да покаже новата си визия на своите фенове.

Дотук добре, била е с далеч по-неподходящи за формата на лицето й прически. През изминалата седмица обаче 24-годишната РиРи непрекъснато пускаше снимки от ежедневието си в Twitter профила си. На някои от тях е с най-добрата си приятелка Мелиса Форд, която е облечена по същия начин като звездата - с горнище на бански и отрязани дънкови къси панталонки.

Възмъжаването на Риана обаче може да се окаже обвързано не само с късата й коса, а с предпочитаните от нея забавления. Все пак доста често певицата се държи като лошо момиче, дори понякога снимките й я показват в хулиганска светлина.

Някои от последните кадри обаче разкриват нейните любими занимания. Да стреля по мишени и да ходи по стриптийзьорки. Горда от факта, че е финансирала някое от хилядите събличащи се за пари момичета, РиРи си качи снимка за доказателство.

Друга тенденция, наложена от идола на тийнейджърите по света, също е доста притеснителна. Риана продължава култа си към пистолетите, както стана ясно по-горе, и към марихуаната. Тя отново бе с шапка и чорапи с листо от забраненото растение.

РиРи си има и нова татуировка. Тя се намира на гръдния й кош и изобразява човек с огромни ангелски крила. Снимала се е и с тениска с култов надпис - "Boy". Може би именно тя е "грубото момче" от едноименната й песен.

Вижте галерията на Риана в Jenite.bg.

Най-четени