"Изрисуван" паспорт вкара китаец в беля с полицията 03.06 | 08:43

Баща беше задържан в Корея, синът му рисувал върху паспорта му

От Пламена Вълчева

Задържаха китаец в Република Корея заради "изрисуван" от 4-годишния му син паспорт, предава Daily Mail. 

Може би, ако тези рисунки красяха някой хладилник, родителят би бил по-горд. Но след като детските драсканици навлякоха проблеми на мъж от Китай, надали се е радвал на творенията на 4-годишния си син. 

По време на семейно пътуване до Република Корея, детето е решило да разгърне таланта си на не особено подходящо място - паспорта на баща си. Това се оказало не добра идея, защото бащата бил задържан от полицията на летището. 

Граничните власти явно не били особено впечатлени от рисунките, защото не му позволили да се качи на самолета и да се върне е Китай. 

Проблемите на мъжа на име Чен са станали известни на обществеността, след като той е качил снимка на изрисувания документ в китайската социална мрежа Weibo, заедно с призив за помощ как да разреши проблема си. 

Невръстният художник е изрисувал паспорта на баща си с черна химикалка. Освен изобилие от драскулки, върху документа се различават котка, цветя и хора. Изгряващият талант не е пропуснал да разкраси и баща, като му е нарисувал брада и допълнителни кичури коса.

Водещи

Най-четени