"Конски танц" по корейски 25.10 | 10:51

Рапърът Psy и Бан Ки-мун потанцуваха заедно

От Кремена Бедерева

Необичайна среща - може би. Двама от най-известните корейци на света показаха, че различните професии понякога нямат значение.

Генералният секретар на ООН Бан Ки-мун се срещна с рапъра Psy, който нашумя с изпълнението си на "Gangnam Style" в Организацията на обединените нации в Ню Йорк.

"Аз съм малко ревнив. До преди два дни някой ми каза, че съм най-известният корейски в света. Сега трябва да се откаже. Не съжалявам за нищо", пошегува Бан.

От своя страна пък рапърът му отвърна със своето взаимно възхищение. "Събраха се най-известният и вторият по популярност в света южнокорейци в една сграда!".

Забавната страна на среща дойде от изпълнението на двамата корейци пред фотообективите - рапърът нагледно показа на Бан Ки-мун как се танцува "конски танц" - нестандартните движения, които му придобиха световна популярност.

"Ти си изпълнен с енергия! Надявам се, че с нея ще можеш да спреш както глобалното затопляне, така и енергийната криза!", продължи с шегите Бан Ки-мун, който преди дни заяви: "Веднъж бях представен от един журналист като най-известния  кореец на планетата. Но съм принуден да отстъпя титлата на Psy, изпълнителя на песента "Gangnam Style".

Водещи

Най-четени