"Кралят на порното" плаща за информация за секс скандал с политик 05.03 | 09:47

Основателят на Hustler търси мръсните тайни на американските конгресмени

От Олга Андреева

Информацията в съвременния свят струва скъпо и прескъпо. Поредното доказателство е обява на страниците на един от най-четените американски вестници – в нея се предлага солидна сума срещу информация за мръсните тайни на конгресмените.

"Кралят на порното" Лари Флинт обяви, че дава един милион долара за всяка информация за секс скандал и корупционна афера, в която е замесен конгресмен.

Основателят на списание Hustler в платена публикация на цяла страница във вестник Washington Post пита съвсем директно: "Имате ли информация за изневяра, сексуално прегрешение или корупционна афера, в която е замесен сенатор, член на Камарата на представителите или високопоставен представител на правителството на САЩ?".

Този, който разкрие такава информация и в случай, че историята бъде публикувана, ще получи до един милион долара от порно изданието, обещава Флинт и уверява, че анонимността на информаторите е гарантирана.

БТА посочва, че Флинт не за първи път излиза с подобни инициативи, в които срещу разкриване на скандална информация обещава пари или работа.

Водещи

Най-четени