"Майтап бе, Уили!" отново на екран 05.08 | 11:47

Пол Фуско действително възнамерява да възроди прочутия мелмаковец на екран

От Кремена Бедерева

"Майтап бе, Уили! Алф няма да се завръща на екран" - може би си помислихте, че такава реплика ще последва след многообещаващото ни заглавие. Не е точно така. Истината е, че Пол Фуско действително възнамерява да възроди прочутия мелмаковец на екран. При това - на голям екран, пишат Jenite.bg.

Неотдавна Фуско е разкрил пред The Hollywood Perporter, че обмисля мащабния проект от няколко години и според него, вече е настъпил подходящият момент. Напоследък Холивуд ясно показва, че е готов да "рециклира" всякакви стари продукции, така че косматият любимец едва ли ще си остане в кашон на тавана. Въпреки че стои там вече над 20 години - епизодите на хитовия сериал се снимаха между 1986 и 1990 година.

Пол Фуско многократно се опитваше да го върне, но без особен успех. Вероятно това се дължи на факта, че досега апетитите му не бяха към киното, пък и чак в последно време то напредна с 3D-то достатъчно, че да покаже старите герои в напълно нова светлина. Извънземната идея вече е предложена на "много голямо студио", остава да видим какъв ще бъде резултатът.

"В днешно време Алф може да бъде по-открит отвсякога, защото светът е съвсем различно място от онова, което беше през 80-те" - споделя мнението си Фуско. "Мисля, че героят ще се изправи и ще има много за казване. Ще подходим по нов начин към него. Вероятно няма да повтаряме телевизионното шоу, а ще го поставим в сюжет, който обяснява как Алф се е озовал тук. Мисля да му дадем ново семейство и да го оставим сам да говори за себе си."

Едва ли който и да било от старите осиновители на извънземния ще се появи в планирания нов филм. На нас обаче и те ни липсват, така че ще прекараме следващите няколко минути с тях. За да ги попитаме как са, да разберем какво им се е случвало през изминалите десетилетия. За съжаление, повечето снимки, които открихме, са правени преди десетина години. И все пак - доста време след снимките за сериала.

Още за култовия сериал "Алф" може да прочетете в Jenite.bg.

Водещи

Най-четени