Юпитер в Близнаци: Вижте какви възможности и подаръци ви носи 24.05 | 10:15

Аз съм Краси Кирчева, консултирам и преподавам астрология от 18 години, инженер и майка на 3 деца, автор на книга за приложение на митове и приказки за постигане на практически цели.

От iNews.bg

Приятели на звездите, вижте какви възможности и подаръци ви носи Юпитер в Близнаци в 12-те месеца след 26 май 2024.

Аз съм Краси Кирчева, консултирам и преподавам астрология от 18 години, инженер и майка на 3 деца, автор на книга за приложение на митове и приказки за постигане на практически цели. 

Юпитер-Зевс, или може би на български Взес, е планетния символ на вземането, получаването, изобилието, културата, науката и техническия  прогрес, символ също на международната търговия и културното развитие. Докато се движеше в земния знак Бик-Телец той донесе материални възможности на мнозина и частично преодоляване на последствията от финансовата криза след пандемията. През идните 12 месеца Юпитер ще пътува през градусите на въздушния знак Близнаци, с което ще донесе растеж в други области – знание, наука, образование, транспорт, медии, комуникации, реклама. Юпитер в Близнаци ще насочи повече средства към образованието на най-малките и езиковите обучения, ще засили туризма във всичките му форми, ще засили влиянието на електронните медии и рекламата, и дори ще подпомогне позабавения темп на развитие на неоспорваната доскоро царица на медиите - телевизията.

Подобни преминавания се случват веднъж на 12 години, но с разликата, че това ще бъде подкрепено от 3 допълнителни късметлийски фактора. Първият е Венера, която ще даде възможности на младите жени да учат и в страните, в които това е било затруднено досега, ще донесе и допълнително финансиране за образованието и увеличаване на учителските заплати. Вторият подкрепящ фактор е Плутон във Водолей – за него предстои отделен клип. Третият Фактор – Нептун и социалните институции, ще подкрепят младите и образованието. Повече за това чуйте тук https://youtu.be/KORjm83um24.

А сега вижте какво ще донесе Юпитер в Близнаци конкретно за Вас, според слънчевия знак и според асцендента:

Храбри Овни, вие ще получите възможност за обновяване или подмяна на автомобила, допълнителни маломерни превозни средства, повече провинциални пътувания, езикови и други обучения, късмет със съседи и съученици. 

Мощни Бикове-Телци, при вас се развива късметлийски финансовата сфера – повишават се доходите от заплата и други източници. В същото време можете и да пазарувате повече от обикновено, включително едри покупки и инвестиции.

Шеговити Близнаци, при вашия ще се появят най-много новости. Ще имате чудесни възможности да се наложите, да победите конкурентите, ще подсилите мускулите си с повече движение. С активните си действия и съобразителност вероятно ще доминирате и на любовната/брачна сцена.

Уютни Раци, за вас Юпитер ще донесе неуловими възможности за духовно и религиозно развитие, за пътешествия, ще даде предпоставки да помагате на околните, да ги успокоявате и да изпъкнете като "най-добрия човек на света". 

Уверени Лъвове, вие ще растете в посока приятелства и групов живот. Повече приятели, цели компании ще отворят вратите си за вас или пък ще ви приемат за свой водач, както отдавна мечтаете.

Фини Деви, вие ще имате възможност да повишите работна си позиция. Ще получите признание за усилията си и в личен план. А някои може би и титла!

Деликатни Везни, пред вас ще разкрият нови духовни хоризонти, нови идоли и учители,. Ще бъде по-достъпна за вас културата на вашата и чуждите страни. Много по-чести са вашите пътувания в чужбина и контактите с чужденци и челен пример във вашата работна областЩе откриете и възможност да учите.

Магнетични Скорпиони, при вас Юпитер ще подсили любимите ви области – психология и мистика, ще донесе възможности за задълбочаване на отношенията, за откриване на нови, важни истини.

Щедри Стрелци, вие ще растете в любовта, доверието, изкуството и красотата. Кариерно ще растат вашите половинки … а и вашите конкуренти, които точно ще са много активни.

Надеждни Козирози, при вас ще се развие развият професионалните умения и оборудването ви. Грижата за здравето ще придобие нови измерения, за които точно сега с удоволствие ще платите. 

Приятелски Водолеи, във вашият живот ще се увеличи възможността да водите другите във времето за развлечения и почивки. А знаете, че бодрият човек е по-способен на любов, игри и творчество – тази година те са вас. Може би и с някое бебе за капак!

Нежни Риби, настройте сърцето си за много любов в семейството, а може би и за неговото разширяване. Ще имате възможност за подобрения в дома и при родителите ви.

Ще привлечете към себе си споменатите възможности, като с оптимизъм и мечти, като празнувате живота всеки ден!

Универсалните астро-прогнози в медиите имат 30-40% успеваемост. За вашите важни поводи можете да си направите индивидуална годишна прогноза с Краси Кирчева с над 90% успеваемост тук

А най-запалените могат работят по своята "Астрологична тренировъчна програма" с моя подкрепа и до постигане на важна житейска цел, вижте как ТУК

Празнувайте живота и мечтайте, за да отворите вратата си за Зевс-Взес-Юпитер!

Водещи

Най-четени