10 задължителни правила при изневяра 04.04 | 21:19

Ако сте решили да го правите, поне да е както трябва

От Мартина Панайотова

Изневярата по принцип не е хубаво нещо. Не е лъжа обаче, че тя става предмет на практика на не един и двама обвързани люде. Ако въпреки всичко сте решили да се хвърлите в тайна афера, то по-добре се запознайте със златните правила и така ще минимизирате риска минимално.

1. Не се увличайте!

Всъщност първият и най-добър съвет, който можем да ви дадем, е следният: не позволявайте да се стига дотам, че да имате нужда от изредените надолу инструкции. Определете ясно ролите и приоритетите на всички страни в триъгълника. Нека любовникът си знае къде му е мястото и нека се съобразява. Нищо няма да му стане, ако пропусне да се "изкъпе" с парфюм, преди да излезе с вас. Вие също се опитайте да си знаете мястото - като изключим срещите с другия, мястото ви е до половинката. И не бива непрекъснато да се чудите как да влезете в банята или в интернет незабелязано, само за да кажете на любовника, че ви липсва.

Общо взето, не позволявайте да се влюбите - не го позволявайте нито на себе си, нито на него. Направо се изненадахме колко бе лесно да го напишем! До болка ни е известно обаче, че на практика този съвет съвсем не е лесен за изпълнение. Затова все пак ще преминем на точки от 2 до 10 - те ще бъдат необходими на онези от вас, които са склонни да се увличат, да се потопят твърде дълбоко в удоволствието от изневярата и да забравят, че трябва да се съобразяват с много неща.

2. Обаждания и съобщения

Независимо дали говорим за телефона, електронната поща, или някоя социална мрежа - желателно е да се разменят възможно най-малко такива. И то без чувствено съдържание. Ако пеперудите в стомаха ви пърхат толкова силно, че ви е трудно да ни послушате, изпълнете поне това: трийте всички съобщения и доказателства за обаждания ВЕДНАГА! Дори и да са защитени с пароли, които партньорът ви не знае. Винаги има опасност да застане пред вас неочаквано, нещо да провокира бурните му подозрения и тогава единственият начин да го успокоите ще бъде да му покажете нагледно, че уж няма от какво да се притеснява. Не си заслужава да се лишавате от тази възможност само, заради желанието си да пазите някакви електронни думи от любовника си за спомен.

Що се отнася до обажданията от самата ви законна половинка, може би е най-добре изобщо да не ги приемате. Лесно можете да се оплетете в разговор, който водите от "местопрестъплението". А ако говорите след като всичко е свършило, трудно някой може да докаже, че твърдението "Не съм си чула телефона" не е вярно.

3. Парфюм

Не се изкушавайте да облечете дрехата втори път, защото ви е приятно да усещате аромата на любимия. Напръскайте се с вашия си парфюм, преди да се приберете. И от вратата, вие отивате направо в банята, а тоалетът - в пералнята.

Ако с любовника си ходите на хотел, се изкъпете хубаво след като правите секс. Но само с вода! В противен случай рискувате официалният ви партньор да надуши, че преди да се приберете сте си взели душ с непознат за него сапун.

Останалите 7 – при Jenite.bg.