10 начина да изглеждаме чудесно на плажа 17.07 | 09:20

Понякога не е нужно много, за да бъдем зашеметяващи

От Лазар Тодоров

В сезона на плажовете, банските и морските приключения е добре да знаем как да изглеждаме добре, така че да привличаме повече внимание. Всяка жена се стреми към съвършенството и ето как да сте по-близо до него:

Отървете се от целулита

"Портокаловата" кожа е един от най-досадните проблеми, касаещи добрия външен вид по бански. Ето един бърз и лесен метод за частично решение. Докато сте под душа, ексфолирайте кожата си. Завършете душа със студена струя вода, която ще енергизира тялото ви. Нанесете антицелулитен крем, а след това не забравяйте да хидратирате кожата добре.

Изберете подходящ бански

Има няколко хитрини при избора на бански костюм, които да ви помогнат да прикриете несъвършенствата. Избягвайте едри шарки, както и светли или прекалено ярки цветове. Червеният цвят е идеален за отвличане на вниманието от излишните килограми и същевременно върши работа за привличане на мъжките погледи.

Изкуствен тен

Всяко тяло изглежда по-добре, ако е покрито с бронзов загар. Преди почивката нанесете продукт за изкуствен тен или минете през кварталния солариум. Така успешно ще прикриете целулита, стриите и бръчките. Все пак не прекалявайте и четете инструкциите на опаковката внимателно, за да не се появите на плажа с неравномерни петна от изкуствен загар или с онзи неприятен ръждивооранжев цвят.


Вижте останалите съвети на Sportuvai.bg.

Водещи

Най-четени