10-те професии, създадени само за истински мъже 14.08 | 20:30

Ако сте такъв, ще разберете...

От Христо Узунов

Има работа и работа. Едната работа се извършва само за да се припечели някой лев, а другата - защото носи и удоволствие. удоволствието, от своя страна, е различно за различните полове, а това прави определени професии изклюително привлекателни за младите левенти от силния пол. Поемането на рискове, проявата на героизъм, количествата алкохол и стотиците мацки, които ще ви се лепят, когато работите някоя от 10-те най-яки професии за мъже, са само една малка част от удоволствието което ще получите, ако случайно работите като:

Спасител

Сигурно сте гледали "Спасители на плажа" и оттогава сте се размечтали това да е вашата професия. Да сте спасител не е лесна работа, но пък си заслужава, защото някои мацки буквално ще ви се предлагат.

Производител на абсент

Тази мистериозна зелена субстанция (за добро или лошо) със сигурност ще направи вечерта ви необикновена и дори години по-късно ще си спомняте как сте се отрязали въпросната вечер. В САЩ абсентът стана легален едва преди няколко години, така че на тамошния пазар все още има място за нови играчи. Стига, разбира се, да не лочите от стоката.

Тестване на медицинска марихуана

За тези хора работата буквално действа като наркотик. Мечтаната професия на всеки тревоман вече съществува в няколко американски щата и според това, което чуваме, заплащането е съвсем прилично.

Порноактьор

Много ясно! Няма хетеросексуален мъж на планетата, който да не си е мечтал за това. Не само че постоянно забивате различни мацки, и то коя от коя по-готини, но и получавате страхотни пари за това. Със сигурност на определен етап ще ви омръзне, но не и преди да сте правили повече секс от 99% от хората по света (Хю Хефнър е недостижим все пак).

Кулинарен критик

Въпреки че трябва поне до известна степен да разбирате от храна все пак си е доста изгодно да ви плащат, за да ядете. А ако успеете да си направите и шоу по телевизията ще трябва просто да летите насам-натам, да ядете и да се забавлявате, а в края на месеца чекът със заплатата (която няма да е никак малка) ще ви чака в пощенската кутия.

Водещи