11 доказателства, че любовта боли 23.01 | 17:50

Бъдете внимателни в избора на партньор

От iNews.bg

Влюбването е особена част от живота ни и обикновено се случва, когато най-малко ни трябва и го мислим. Също толкова неочаквано и не на място се появява и краят на любовта. Ако не сте готови за раздяла, много ще ви боли и това е момент, който никой човек, колкото и да е обигран, не може да избегне.

Решили сме днес да ви опишем някои от неприятните страни на любовта, които се проявяват именно когато чувствата от едната страна просто приключат.

1. Първоначалният шок

Малко е странно, когато осъзнаете, че човекът, с когото досега сте били толкова близки, вече се оттегля от живота ви. Ако вие сте зарязаният, осъзнаването е по-шоково. Ако пък сте този, който е взел трудното решение, съвсем скоро ще се запитате дали не сте направили голяма грешка.

2. Осъзнавате, че човекът, който досега ви е успокоявал, вече го няма

И тъпото е, че дори да потърсите подкрепа у приятели, тя никога няма да е толкова удовлетворяваща, колкото е била преди.

3. Чудите се защо

Няма отговор, който да ви удовлетвори, така че въпросът е ненужен, но въпреки това натрапчиво ще се загнезди в главата ви. В един момент ще започнете и да се самообвинявате, но няма смисъл - понякога нещата просто приключват. Останалите болезнени страни на любовта вижте в Div.bg.

Водещи

Най-четени