12-те най-идиотски стоки за фенове на Мондиала (СНИМКИ) 08.07 | 16:30

До къде се простира човешката смахнатост

От Пламена Вълчева

Суматохата покрай Мондиала продължава, както и най-странните и шантави неща, които правят хората в еуфорията около Световното по футбол. Поредната доза смахнатост идва от идиотските стоки, които са предназначени за феновете на футбола. Не е много ясно точно кои фенове ще бъдат впечатлени от долупосочените стоки, но нека все пак да видим за какво иде реч.

На вашето внимание представяме 12-те най-смахнати продукта според Hollywood Reporter, които феновете могат да намерят на пазара: 

1. Бебешки кожени гащи

Бебешорът, който носи тези гащи, със сигурност няма да има спомен за Световното първенството. Но пък ще изглежда очарователно в тях, докато тича след топката.

1330922

2.Течност за чистачки

Най-лесното и евтино нещо в мърчандайзинга е да лепнеш националния флаг с няколко футболни топки без значение какъв продукт искаш да продаваш. Точно това прави и бензиностанция в Белгия в стремежа си да си продава течностите си за чистачки.

1330918

3.Ръкавели

Напревени точно за един истински фен, тези ръкавели във формата на световната купа от чисто злато са това, което със сигурност нямате. 

1330921

4. Дъждобран

Верига супермаркети в Англия пусна евтини дъждобрани с националния флаг. Идеята на този продукт е била да държи сухо на феновете в страната, след като времето в Англия е винаги непредвидимо. Само дето хиляди се възмутиха в Twitter, че това прилича на наметало на Ку-клукс-клан.

1330926

5. Шапки

За съжаление японците бяха изритани твърде рано от надпреварата и не успяхме да се "наслаждаваме" на най-глупавите шапки за фенове, измисляни някога.

1330920

6. Градинско джудже, триумфиращо на гол, вкаран от германците

Бихме отбелязали, че това джудже е перфектното определение за кич. За всички, на които им е писнало да гледат градинските фигурни на рибари в предния двор – специален поздрав от германците с това джудже. 

1330923

7. Бански

Ауч! С този оскъден бански костюм, няма да останете незабелязани в Бразилия. И все пак тези цветове на германския флаг оставят твърде малко на въображението.

1330924

8.Талисманът Пикачу

Какво е едно Световно първенство без талисмани във формата на покемона Пикачу!? Типично за Японците, които са се подготвили с една дузина от тези. Интересно какво ли ще ги правят сега?

1330916

9. Игра с ухапване

Гвоздеят на играчките може би е тази игра с ухапване, която полска софтуерна фирма пусна в продажба. Те са първите, които използваха изцепката на Луис Суарес срещу Киелини. Целта е ясна - ти си Луис Суарес и трябва да изпохапеш максимален брой италиански национали.

1330927

10. Отварачка за бутилки – Луис Суарес

Тази отварачка със сигурност идва с обещание "да отхапе" капачката на вашата бира.

1330919

11. Тениска за двама

За всички онези, които са неразделни, докато гледат мачовете, вече има и тениска, която е ваша само за 14$. Само не знаем, като се обади бирата как ще се разбирате... 

1330915

12. Фланелка на Версаче

Ако сте фен на марковото, това Версаче с цветовете на Бразилия, е футболната тениска, която може да намери място в гардероба ви. Леопардовите принтове и златните вериги може и да не са най-подходящи за феновете на футбола, но Донатела Версаче си знае клиентите. Блузите й вече са изкупени въпреки цената им от 600$. 

1330925

Най-четени