13 важни секс подробности, които всяка жена трябва да знае 08.09 | 21:02

За един пълноценен сексуален живот

От iNews.bg

Сексът е игра, в която е редно всички партньори да познават правилата. В противен случай онзи, който не знае какво би се харесало на партньора му, може да го разочарова. Затова е добре хората да говорят за секса, а не да избягват темата от притеснение. Само чрез изговаряне на проблемите и учене на нови неща човек може да се усъвършенства и да доставя по-голямо удоволствие на останалите.

По този повод ви представяме един крайно любопитен списък, съставен от мъже, с 13 много важни секс подробности, които всяка сексуално активна жена трябва да запомни:

1. Не всеки път можем да правим як секс

Както и вие, така и ние понякога сме уморени и ни се прави секс, но по-бързичко. Така че не се чудете и не се цупете, ако свършим прекалено бързо, целунем ви и захъркаме блажено.

2. Порното винаги е плюс

Порното е любимият филмов жанр на мъжете, така че не си мислете, че вече не възбуждате половинката си, защото той продължава да гледа филми за големи. Оставете ни да си фантазираме.

3. Не е задължително да свършим

Да, можем да се наслаждаваме на секса и без да стигаме до оргазъм. Всичко е наред, спокойно.

4. Тройките

Наясно сме, че много малко жени ще се навият на тройка. Но не ни спирайте поне да говорим за това евентуално сексуално приключение.

5. Смяна на позите

Искате да свършваме по-бавно? Искате да разнообразите секса? Ние също. Един от най-лесните, най-очевидните и най-забавните начини да изпълните горните две неща е да сменяте позите. Да, всеки човек си има любима секс поза, но това не значи цял живот да разчитате само на нея. Експериментирайте.

6. Не ни карайте да ви се молим

Много се дразним от схващането, че мъжете трябва да са инициаторите в секса. Все едно само ние го искаме. Както вие, жените, искате да се чувствате желани, така и ние имаме тази нужда.

Можете да прочетете всички задължителни секс подробности в материала на Div.bg.

Водещи

Най-четени