15 стъпки, които ще накарат мъжа ви да забрави за изневяра 15.04 | 11:21

Не е толкова трудно един мъж да остане верен

От Пламена Вълчева

Верността при двойките е голям проблем, който от край време вълнува и мъже и жени. Може би няма лек за тази "болест". Изневярата не е нещо, от което човек може да избяга. Когато се случи, тогава да му мислим.
Обаче дамите повече се притесняват за верността на половинките си. Жените си мислят, че да опазят мъжете си верни, е много по-трудно, отколкото изглежда. Може би не е чак така. За начало има няколко неща, които могат да бъдат от полза за жените, които са притеснени относно честността на силния пол.

Wikihow.com ни предлага да разгледаме 10 стъпки, които, ако спазвате, мъжът до вас няма и да си помисли да кръшка при друга.

1. Не му позволявайте да се размотава със свободни или разведени жени, които са самотни или може би имат някакъв скрит мотив.
2. Напомняйте му от време на време, защо той е вашият мъж. С други думи – използвайте времето да му показвате колко е специален и, че е единствен в живота ви.
3. Когато ходите на почивка или ваканция се уверете, че сте само вие двамата. Все пак трябва да имате свободно време само за вас.
4. Не забравяйте да създавате романтика и любов. Старайте се да не се въртите около старите и изтъркани рутини. Опитвайте нови и непознати неща.
5. Уважавайте го така, както искате той да ви уважава.
6. Ценете нещата, с които се занимава вашият мъж. Дали ще ходи на работа, или ще се грижи вкъщи за домакинството, погрижете се да знае, че той е мъжът вкъщи.
7. Оценявайте всички неща, които той прави за вас. Не е важно дали е нещо голямо, или малко. Не забравяйте да казвате "Благодаря".
8. Не пренебрегвайте взаимоотношенията си в леглото. Казвайте му фантазиите си, карайте го да споделя неговите.
9. Живейте, обичайте и сме смейте. Смейте се често с него, а не на него.
10. Първо слушайте, после говорете. Опитайте се първо да го изслушате какво има казва, преди да го прекъсвате.
11. Подкрепяйте го винаги! Мъжете не обичат да си признават, но те имат нужда от убеждаване. Ако му показвате, че го подкрепяте и сте с него, това ще му покаже, че няма нужда от друга.
12. Не губете себеуважението си. Спрете да го обвинявате за всичко и разберете, че някои неща са отвъд вас двамата.
13. Хранете го. Мъжете обичат жената готви за тях, както майка им го прави. Е, не е нужно да се стараете да гоните майка му в това отношение.
14. Не забравяйте да прегръщате вашия мъж. Денят му може да бъде също толкова ужасен, колкото и вашия. Помнете, че те са големи деца и когато са се разстройвали като малки за нещо, са се радвали да бъдат прегърнати и успокоени.
15. Никога не се опитвайте да се държите с него като майка. В този случай той ще ви отблъсне. Мъжът има нужда да чувства, че той е този, който се грижи за вас.


 

Водещи

Най-четени