20-годишно момиче не е сваляло грима си 2 години 17.01 | 18:36

Младата корейка просто се харесва повече с макиаж

От Мартина Панайотова

Иначе доста симпатичната корейка Бае Дал-ми е на 20 и не е почиствала грима си от... Две години! Младата дама до такава степен се харесва гримирана, че отказва да види лицето си чисто и ден след ден ретушира с нов слой.

Бае започва да се гримира още на 14-годишна възраст. Оттогава усъвършенства уменията си с четки и апликатори, докато един ден решава, че толкова много мрази лицето си без макиаж, че иска дори и да спи в такъв вид. Така се стига до момент преди две години, в който тя решава вече да не използва дегримьори.

Явно проблемът на младата корейка е дълбоко психически, защото тя самата признава, че мрази външния си вид и мечтата ѝ е да се подложи на поне десет пластични корекции на лицето.

След много безрезултатни опити да откаже дъщеря си от вредното за кожата начинание, майката на Бае решава да се свърже с местната телевизия. Оттам канят младата дама за участие в предаване, където екип от дерматолози ѝ прави щателен преглед. Оказва се, че кожата на 20-годишното момиче изглежда като такава на жена, отдавна прекрачила 40-те.

За щастие дерматолозите свалят многослойната маска на Бае. Нещо повече, показват ѝ как да гримира лицето си по далеч по-нежен и приятен за окото начин. И, най-важното - учат я да отстранява нанесеното всяка вечер. Корейката толкова много се харесала с новия си външен вид, че дори свалила русата перука, която също била част от идеята ѝ за красота.

Още снимки на младата корейка може да видите в Jenite.bg.



Водещи

Най-четени