20 умопомрачаващо тъпи въпроса, които хората задават в интернет 20.03 | 12:32

Ще се изплющите по челото

От Христо Узунов

Откакто интернет светува, глупостта на хората намери своя нов храм във виртуалното пространство. Там чрез онлайн ритуали, всеки достатъчно олекнал откъм мозъчно съдържание, може необезпокояван да демонстрира вакуума в своята глава, чрез некадърните въпроси, които задава. Ето защо дегенерати от всички страни се състезават кой ще зададе по тъп въпрос в Yahoo! Answers. От институцията пък им отговарят остроумно, в резултат на което, вие четете статия като тази. Ето за какво става дума.

1. Как да ОТпека кекс?

ОТГОВОР: Постави го обратно във фурната, сложи го на негативна температура или на тази, на която си пекла кекса и го дръж вътре същото време, за което се е изпекъл. Но трябва да си абсолютно точна! Ако го ОТпечеш твърде много, брашното може да се превърне в пшеница, а яйцата в кокошки. Не ме питай и това как става, моля те.

2. Може ли човек да забременее, ако гледа видео на здравна тематика?

Моля, помогнете - след седмица в училище ще гледаме едно видео на здравна тема, но ме е страх, че може да забременея. Да се откажа ли? Моля, ПОМОГНЕТЕ!

ОТГОВОР: Не и ако си сложиш презервативи на очите!

3. Как мога да си сменя расата?

Миналата година бях католичка, но вече ми е скучно. Мисля си вече за следващата година, така че искам или да съм християнка, или рускиня. Как да си сменя расата?

Останалите идиотски въпроси можете да прочетете в Div.bg

Водещи

Най-четени