2014 – година на обрати за зодия БЛИЗНАЦИ 23.12 | 10:02

Съсредоточете се във важното и не давайте неизпълними обещания

От Антония Михайлова

Както си му е редът, ще посрещнете Новата година в приповдигнато състояние на духа. Интуицията ще ви дава своите знаци и е важно не само да получите потвърждение на догадките, колкото да ги превърнете в нови възможности.

В началото на 2014 година се задава нова финансова схема в отношенията ви с партньори и в собственото ви семейство. Планирайте края на декември 2013 и началото на януари 2014 година така, че празниците да не заглушат важните събития, на които трябва да дадете ход.

Януари ще бъде отбелязан от важни изменения, част от които можете да усещате като необратими. Каквито и решения да вземете, оставете ги да узреят постепенно. От 12 януари промените може да потекат като буен ручей. Бъдете готови за неочакваното, за да можете бързо да влезете в крачка. До 2 февруари е полезно да разширите кръга на общуване. Вероятни са пътувания, свързани с обучение или обмяна на опит.

През февруари тенденциите са подобни, но малко в ретро стил. Много неща ще си припомните (или ще ви припомнят), ще се връщате назад, ще чуете повторни предложения. Февруари може да се окаже и най-романтичният месец на 2014 година. Не клатете лодката, ако нещата и така ви устройват. Ако започнете да си правите експерименти с чувствата на другите, гответе се за неочакван обрат на събитията. Определено може да е интересно, но няма да е това, което сте очаквали. И още – ако се случи нещо непредвидено, първата информация след време трябва да се провери. Може да се окаже, че сте се заблуждавали или преднамерено са ви заблудили, за да ви натрапят чужд сценарий.

С настъпването на пролетта през март ще почувствате прилив на сили и оптимизъм толкова силно, че вашата конкурентоспособност невъобразимо ще нарасне. В първата половина на март не се отказвайте от командировки и покани за гости, тъй като новите пространства и хора ще подпомагат обновлението в живота ви. Втората половина на месеца ще изисква повишено внимание към промените в работата. Хванете своята вълна и насочете платната в желаната посока.

В началото на април моментният избор може да ви направи господар на ситуация, за която не сте били готови. Всъщност съдбата незабележимо ще даде резултат от действията ви в миналото. На 14-15 април се пазете от аварии, може да попаднете в необичайни обстоятелства, но и неочаквано да получите отговор на измъчващ ви въпрос. Идеите, зародени в края на февруари, ще получат нужния ресурс за осъществяване в края на април.

В първата декада на май на упоритостта ви може да завиди целият Зодиак. Главното е да изберете едно, най-необходимото за вас и по-малко да спорите с висшестоящите. В средата на месеца тенденциите се променят. Постарайте се да завършите това, което ви осигурява доходи, и можете смело да промените дейността в съответствие с новите си нужди.

Юни ще ви даде възможност да си поемете дъх. Пътувайте, върнете се към носталгични спомени, срещайте се с приятели.

В началото на август добре ще вървят търговията и рекламната дейност. Вие ще бъдете красноречиви, чаровни и убедителни. Но може да ви куца организирането на работата ви. Старайте се да не си поставяте няколко цели едновременно и не давайте неизпълними обещания. Първата половина на август е подходяща за отпуск, ако искате да погледнете по нов начин на света и да превърнете пътешествието в приключение.

През септември ще се наложи да забравите набързо безгрижното време на лятото и да се захванете за работа. Необходимо е да съберете мислите си, да обмислите плановете за бъдещето и да започнете да действате в необходимата посока. Много неща в живота ви ще започнат да се променят с настъпването на есента и най-много това важи за семейните и личните ви отношения. Сега е моментът да си върнете загубеното доверие и да изгладите дори най-сложните конфликти.

Средата на есента най-накрая ще ви донесе заслуженото възнаграждение за титаничния ви труд от последно време. Началството по достойнство ще оцени старанията ви и тъкмо през октомври може да получите дългоочакваното изкачване по кариерната стълба и съответния му материален еквивалент. Октомври е най-подходящият месец да се ръководите от собствените си интереси и желания.

Заедно с края на есента ноември ще ви донесе и малко трудности. Ще имате усещането, че почвата потъва под краката ви, и ще ви е необходимо време да осъзнаете какво се случва и какво зависи от вас. Най-важното е да не губите кураж, да продължавате да се трудите упорито и да вярвате в късмета. Постигнатите успехи на работното място ще ви помогнат отново да повярвате в себе си и да действате по-уверено.

За да постигнете желаните резултати през декември, ще ви се наложи да забравите за самостоятелното вземане на решения. Необходима ви е помощта на врели и кипели партньори, така че не се колебайте да ги потърсите и в никакъв случай не предприемайте необмислени крачки. Старание и упоритост ще ви помогнат да попаднете там, където мечтаете. Близките ви ще имат нужда от вашето внимание, така че намерете време за тях. Така и вие ще почувствате топлина и хармония в навечерието на празниците.

Вижте каква ще е годината в глобален мащаб, а вече можете да разберете и каква ще бъде тя за зодия ОВЕН и ТЕЛЕЦ.

Утре (24 декември) е ред на зодия РАК.

Водещи

Най-четени