21 различни гласа в невероятна имитация на песен от „Замръзналото кралство“ (ВИДЕО) 19.03 | 17:10

Имитаторът демонстрира удивителни гласови способности

От Пламена Вълчева

Песента към анимацията "Замръзналото кралство" - "Let it go” освен, че спечели награда "Оскар" събра и уникално голям брой фенове по цял свят. Различни версии в изпълнението на песента се въртят в онлайн пространството.

Студент от университета в Тексас прави нещо различно от досегашните изпълнения. Той е избрал да изпълни песента, като пее с 21 различни гласове на анимирани герои от филмите на Дисни и Пиксар, предава Daily Mail.

Браян Хъл влиза в образа на Мечо Пух, Мики Маус, ракът Себастиан от "Малката русалка", Скар от "Цар лъв" и много други, докато изпълнява песента на героинята Елза от "Замръзналото кралство" - "Let it go".
Видеото вече е гледано над 6 милиона пъти и продължава да събира фенове.

"Вечерта преди да запиша това видео, имах притеснения дали звучи добре, затова го публикувах най-напред в страницата ми във Facebook. По този начин исках да видя реакциите на приятелите ми и тяхното честно мнение. В един момент се оказа, че те са споделили видеото над 200 пъти.", казва Браян.

В своята YouTube страница Браян споделя, че има много кавъри на песента "Let it go”, но идеята му е да не се забравя оригинала на Дисни и магията, която тази песен притежава. Затова с неговото изпълнение той иска да запази тази магия с помощта на други герои на Дисни и Пиксар.

Водещи

Най-четени