24-годишният Бойко Борисов халосан по главата на връх 8 декември 09.12 | 10:12

Младежът от Сатовча - адаш на премиера, се сбил на празника си в дискотека

От iNews.bg

24-годишният студент Бойко Борисов от село Сатовча е бил ударен на връх 8-ми декември с твърд предмет по главата след сбиване пред дискотека в Благоевград.

Адашът на премиера - Бойко Борисов А., е пострадал след скандал пред дискотека в Благоевград. Инцидентът станал към 3.45 часа тази сутрин.

Младият мъж бил халосан с твърд предмет по главата, от което е получил аркада на едната си вежда. За радост направеният преглед със скенер в МБАЛ-Благоевград не е установил други травми.

След изследването студентът Борисов бил отведен в полицията, за да пише показания по инцидента. Бойко е назовал нападателя си, който се издирва.

Иначе нощта след студентския празник в пиринско е преминал относително спокойно, съобщава БГНЕС. Само двама пияни студенти и от двата пола са преминали през изтрезвителното и са им направени животоспасяващи вливания. И те обаче благополучно са се прибрали по домовете си.

Студентският празник в Банско също е преминал спокойно с подадени само няколко сигнала за сбивания, които обаче са без пострадали.

 

Припомняме, че в нощта на 7 срещу 8 декември, 27-годишен студент от Пловдив бе намушкан в Банско на три места с нож. За щастие раните му не са дълбоки и пострадалият ще бъде изписан от МБАЛ-Разлог до края на седмицата.

Водещи

Най-четени