375-килограмова жена не е ставала от леглото си от 5 години (ВИДЕО) 21.05 | 17:40

Тя също така не е напускала дома си от 7 години

От iNews.bg

На 1 март 2004 г. животът на Бони се променя завинаги. Майката на жената от Лос Анджелис, Елла, човекът, на когото тя разчита за почти всичко, почива. До този момент Бони има неразривна връзка с майка си. На нея не й се е налагало да се притеснява за нищо и разчита на майка си до такава степен, че никога не имала нужда да почувства независимостта си. Когато Елла умира, Бони усеща, че част от нея също умира.

Бони потъва в дълбока депресия, неспособна дори да напусне дома си. Тогава теглото й започва да расте неконтролируемо, будейки притеснения сред приятелите и близките й. Три години по-късно бащата на Бони също почива и допълнително подхранва нейната скръб.

Към този момент Бони повече от седем години не е напускала дома си, а последните пет не е излизала дори от леглото си. Последният път, когато е мерила теглото си преди пет години, кантарът е показал 250 килограма. Сега, тя твърди, че тежи 275.

Тя е напълно неспособна да се грижи сама за себе си. Вижте кой й помага сега в Sportuvai.bg. И не забравяйте, че осъзнаването на проблема е първата крачка към разрешаването му.

 

Водещи

Най-четени