4 знака, че той не е подходящият мъж 12.03 | 17:55

Малък тест за това, дали сте избрали правилния партньор

От iNews.bg

Ходенето по срещи е забавно, но все пак крайната цел на повечето хора е да открият подходящ партньор в дългосрочен план. Лесно е да пренебрегнем малките недостатъци, но има и такива, за които не трябва да си затваряме очите. Ето няколко знака, че мъжът до теб ще ти създава повече неприятности, отколкото щастие.

  1. Не приема факта, че имаш минало. Всеки го има и ако той е разстроен от факта, вероятно вечно ще си имаш проблеми с него. Последното нещо, от което имаш нужда е да се чувстваш виновна, че си имала живот преди него. Миналото не трябва да е повод за скандали или извор на аргументи против вас.

  2. Егоистичен е в леглото. Ако не се интересува от удоволствието ти, определено не искаш да си имаш цял живот работа с него. Все пак сексът трябва да бъде удоволствие и за двамата.

  3. Ядосва се, когато си емоционална. Ясно е, че мъжете не обичат жени, които плачат, защото това ги кара да се чувстват неудобно и най-често не знаят какво да правят. Но нищо не говори по-зле за един мъж от това да се ядосва, когато жената до него е разстроена. Човекът до теб трябва да уважава емоциите ти, дори ако те са негативни и да може да се поставя на твое място.

  4. Груб е. Повечето хора смятат, че грубото поведение е неприемливо на публични места, но всъщност то е неприемливо навсякъде. Ако мъжът до теб си позволява да се държи зле вкъщи, да те нагрубява и обижда, значи не е подходящ за дълга връзка. Все пак ще минавате през много неща заедно и не ти трябва грубиянин в такива моменти.   

Най-четени